Vuokraamme erilaisia tiloja yritysten käyttöön. Tilat ovat toimistoja, tuotannollisia toimitiloja, lämpimiä ja kylmiä varastotiloja. Suurin osa tiloista on pystytty hyödyntämään muuttumattomana, mutta olemme myös rakentaneet tiloja vastaamaan esimerkiksi eläinlääkäriaseman ja päiväkodin erikoistarpeisiin.

Päärakennuksessa toimiva Ruokala Helmi tarjoaa luonaan lisäksi kahvit ja muut tarjoilut. Lisäksi meillä on vuokrattavana hyvin varusteltu auditorio, joka sopii erinomaisesti koulutus- ja kokouskäyttöön. Ilmainen laajakaista toimii koko yritystalon alueella.

Yritystalon toiminta-ajatukseen kuuluu, että sijoittuneet yritykset hyötyvät toisistaan. Eri toimialoilla toimivat yritykset antavat mahdollisuuden tehdä monipuolista yhteistyötä. Meillä palvelee esimerkiksi lakiasiantoimisto, alueelliset yritysten kehittämispalvelut ja yksityinen päiväkoti, joiden palveluja moni yrittäjä tarvitsee.

Yritystalon tarjoamia toimintoja ja palveluja täydentää läheltä löytyvät monipuoliset terveyspalvelut. Kaupungin keskustan palveluihin on vain parin minuutin matka.

 

Lounasravintola Helmi

Ruokala Helmi tarjoilee joka arkipäivä maittavia lounaita. Helmi palvelee myös auditorion vieraita. Tilassa voi järjestää juhlia tai kokouksia. Lisäksi Helmi tarjoaa catering -palveluita ja leivonnaisia tilauksesta. Päivän lounaslistan voit lukea Helmen omilta nettisivuilta: www.ruokalahelmi.com

 

 

 

Auditorio

44-paikkainen hyvin varusteltu auditorio on myös ulkopuolisten vuokrattavissa. Tila sopii erinomaisesti koulutus- ja kokouskäyttöön.

Vieressä oleva kahvila ja lounasravintola Helmi palvelee vierailijoita.  Auditorion varaukset voi tehdä Ruokala Helmen kautta

0400 693 245